Ontwerp

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

De tuineigenaar kan zelf een ontwerp maken dat daarna wordt uitgevoerd door Kroes Hoveniers.

Omdat een tuin wordt aangelegd om er jarenlang plezier van te hebben, loont het de moeite om een professionele ontwerper mee te laten kijken naar de plannen of om deze de tuin te laten ontwerpen. Hij kijkt meestal net anders tegen de dingen aan en komt met nietsvermoedende oplossingen. Wij werken daarom samen met een landschapsarchitect die met evenveel passie voor tuinen werkt als Kroes Hoveniers zelf en al veel bijzondere tuinontwerpen heeft gemaakt. Het is zelfs mogelijk dat wij een 3d-presentatie maken waarin u op de computer door uw nieuwe tuin wandelt.

Het aanzicht van een nieuwe tuin wordt voor een groot deel bepaald door de soort bestrating, beplanting, het gebruik van hout, het aanwezig zijn van een vijver en het eventueel gebruik van niveauverschillen. In een goed ontwerp zijn al deze elementen op elkaar afgestemd en versterken elkaar.

Samen bepalen we wat het beste en meest haalbare is in een gegeven situatie en stellen zo nodig gaandeweg de ontwerpplannen bij. De gesprekken monden uit in een definitief tuinontwerp en een gedetailleerde offerte voor de aanleg.

adminOntwerp