Onderhoud

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Kroes Hoveniers biedt daarvoor verschillende mogelijkheden toegesneden op uw wensen en budget.

Advies
Veel tuinbezitters onderhouden hun tuin zelf, maar er komen soms situaties voor waarbij het advies of de hulp van een professional gewenst is. Bijvoorbeeld bij het snoeien van planten en bomen of bij de aanleg van een vijver, pergola of schutting.

Wij kunnen dan uitkomst bieden. In veel gevallen kan mondelinge uitleg en advisering al veel helpen. Durft of kunt u het zelf allemaal niet aan, dan schakelt u ons in bij de werkzaamheden. Desgewenst voeren we die samen met u uit, waarbij wij meteen advies geven over het onderhoud in de toekomst. Dat kunt u dan zelf (voor een deel) uitvoeren. Uiteraard kunt u ons daarbij weer inschakelen. Zo blijft het tuinonderhoud overzichtelijk en betaalbaar.

Onderhoud op afroep
Iedere tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Meestal is één of tweemaal per jaar voldoende, zeker als u ook zelf ook zo nu en dan de handen uit de mouwen steekt. U neemt contact op met Kroes Hoveniers, wij komen vrijblijvend bij u langs en overleggen over de uit te voeren werkzaamheden. In veel gevallen gaat het om snoeien, bemesten en het verticuteren van het gazon. Wij komen daarna met een heldere offerte

adminOnderhoud